Welkom

Mijn naam is Maaike, ik help jou graag verder. Vanuit mijn hart kan ik afstemmen en contact maken met jouw potentie. Ik geef helderheid en de antwoorden volgen dan vaak vanzelf. Vanuit blijmoedigheid en veerkracht het leven trotseren en beleven zijn mijn kernwaarden. Hoop je hier wat van mee te geven tijdens ons gesprek en je daarmee ook weer een stukje basis om een stap te zetten naar jouw eigen zelf/authenticiteit.

Maaike:

 
Ik help mensen terug te komen bij zichzelf. Dus wat er al is maar dan helder en authentiek. Inzichten gevend tijdens onze gesprekken. Ik maak verbinding met jou vanuit mijn hart. Vanuit deze verbinding zie ik wat jouw potentie is. Meestal is deze onnoemelijk groot. Je moet er alleen zelf nog even achter komen. En precies daarbij kan ik jou helpen. Vandaar ook de titel van deze site, www.terugnaarjezelf.com alleen dan niet zoals je was maar zoals je moet en hoort te zijn. Krachtig, helder en zelfverzekerd. 

Vrouwelijke Energie:

Hoe kom ik terug in mijn vrouwelijke energie? Wanneer gebruik ik de mannelijke energie? Wat is vrouwelijke energie eigenlijk? Kunnen anderen het ook zien en voelen aan mij of is dat puur voor mijzelf? Hebben mijn kinderen er ook meer aan als ik balans ben? Word mijn relatie sterker daardoor? Weet ik eerder of een man bij mij past als ik die balans heb? De laatste 4 vragen kan ik nu al beantwoorden met een JA. Door weer in balans te komen zul je sterker in je leven staan, minder in conflicten raken, minder in situaties terecht komen waar je geen deel uit wil maken. Je relatie gaat (nog) beter stromen. Maar vooral : je voelt weer jezelf, je voelt je weer vrouw. Je bent tevreden. Je bent in balans. Je hebt de leiding vooral over jezelf met een hele mooie uitwerking naar buiten.

Toekomst en verleden:

Veel mensen willen de toekomst weten. Natuurlijk heeft u al vaak genoeg gehoord dat de toekomst in uw eigen handen ligt. Vaak willen mensen de toekomst weten vanuit een stuk ontevredenheid nu. Daarnaast willen mensen de toekomst weten omdat ze nu verdriet/pijn ervaren, daar willen ze snel overheen want de toekomst maakt alles goed.. Op een bepaalde manier natuurlijk wel..maar de kwaliteit richting die toekomst is net zo belangrijk omdat we immers niet weten waar die toekomst stopt.... Loop je nu vast? los het nu op! Ben je niet gelukkig? kijk hoe je dat kan corrigeren. Wat kun je opruimen en herstellen om je iets fijner en rustiger te voelen. Ik geef jou deze inzichten.
 

Hulp met jouw relatie:

 
Er zijn kortom altijd genoeg redenen te bedenken waarin jullie liefde even geparkeerd wordt en de aandacht volledig gevestigd wordt op het "probleem". Ik help jou graag om orde op zaken te stellen, inzicht in elkaar te krijgen, de ander te begrijpen, dat laatste is vooral erg belangrijk. Wanneer u weet hoe uw partner in elkaar zit binnen zijn eigen denkvermogen helpt dat u te begrijpen waarom zij of hij een bepaalde reactie heeft. Uit elkaar..

Terug naar jezelf en meer:

Wat is zelfontwikkeling en waar begint het? Uiteraard is dit een heel persoonlijk proces. Hoe je communiceert, hoe je jezelf presenteert, hoe je luistert, hoe je handelt komt voort uit jouw ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling begint bij het opnieuw leren kennen van je identiteit of je identiteit ontwikkelen zelfs. Je identiteit is dus niet een uitspraak : “ik ben wie ik ben en de ander neemt me maar zoals ik ben” Want als je dat vaker hebt geroepen kijk dan ook naar wat het je heeft opgeleverd. Ik help jou hierbij, we lopen samen door jouw proces. Terug naar jouw eigen ik. Authentiek. 
 

Stuur mij nu een bericht: