The Reconnection

‘The Reconnection’ wordt ook wel de Persoonlijke Reconnectie genoemd. Het verbindt je opnieuw met de lijnen van ‘hemel en aarde’. Het betekent een sprong in je evolutie. Brengt je versneld op je levenspad. Het verschil tussen Reconnective Healing en The Reconnection gaat voornamelijk over intentie. De eerste is gericht op het oplossen van blokkades zodat je eigen energie weer goed stroomt, terwijl de tweede zich richt op het grotere geheel.

Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons zo met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij de verbinding met deze lijnen kwijtgeraakt. The Reconnection herstelt die verbinding. De meridianen in je lichaam worden opnieuw aangesloten op de leylijnen van de aarde en met het raster van energielijnen in het universum. Tijdens de Persoonlijke Reconnectie worden de lijnen verbonden met onszelf. Nieuwe axiatonale lijnen en circa 120 punten worden geactiveerd, waardoor het DNA wordt gevoed en het mogelijk is om de frequenties van licht, energie en informatie te gebruiken voor herstel en genezing op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Het effect van de Persoonlijke Reconnectie is vaak een gevoel van diepe verbondenheid, het thuiskomen in jezelf, een versnelling in je ontwikkelingsproces en het vinden van je levensbestemming. Een betere gezondheid en spontane genezingen op allerlei gebied zijn het gevolg. The reconnection brengt ook de stemmetjes tot zwijgen die je in de weg kunnen zitten (“ik ben het niet waard, ik kan het niet, ik heb er geen tijd voor”, of wat ze ook maar zeggen). In plaats daarvan ervaar je grote kracht, helderheid en verbinding, waardoor je moeiteloos en met focus en intentie je levenspad volgt. Een Persoonlijke Reconnection werkt levenslang door op alle niveaus. Het is een bewuste keuze die je maar eens in je leven hoeft te maken.

The Reconnection bestaat uit twee sessies van elk een uur, inclusief nabespreking. Tijdens de sessies lig je op je rug, met kleren aan en je schoenen uit, op de massagetafel. Om goed te ontspannen is het prettig om je ogen dicht te doen. Na afloop is er tijd om te vertellen wat je eventueel ervaren hebt. The Reconnection kost in totaal € 333, -. Vanwege de krachtige energetische trilling van dit getal wordt wereldwijd dit bedrag gerekend voor een Persoonlijke Reconnectie. Reconnection-beoefenaars zijn opgeleid door Eric Pearl en zijn opleidingsteam.